Paste cu legume

Se amesteca galbenusurile cu unt, smantana, se condimenteaza si se adauga pastele fierte. Se adauga legumele, sunca, cantitatile se pun dupa gust, iar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • 50 g unt
  • 1 smantana
  • sare
  • piper
  • condimente
  • paste
  • 100 g mazare
  • 100 g porumb
  • morcovi
  • conopida
  • ciuperci
  • sunca
  • pesmet
  • cascaval ras

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu unt, smantana, se condimenteaza si se adauga pastele fierte. Se adauga legumele, sunca, cantitatile se pun dupa gust, iar in final se adauga spuma obtinuta din albusurile de ou. Se tapeteaza un vas yena cu faina, se adauga mancarea si se presara cu pesmet.
Se orneaza cu cascaval ras si se prajeste pana se rumeneste.

Alte reteta paste recomandate

Paste cu spanac

Paste cu pui

Spaghete ciuperci

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...