Se amesteca galbenusurile cu unt, smantana, se condimenteaza si se adauga pastele fierte. Se adauga legumele, sunca, cantitatile se pun dupa gust, iar
Se amesteca galbenusurile cu unt, smantana, se condimenteaza si se adauga pastele fierte. Se adauga legumele, sunca, cantitatile se pun dupa gust, iar in final se adauga spuma obtinuta din albusurile de ou. Se tapeteaza un vas yena cu faina, se adauga mancarea si se presara cu pesmet.
Se orneaza cu cascaval ras si se prajeste pana se rumeneste.
Alte reteta paste recomandate
Paste cu spanac
Paste cu pui
Spaghete ciuperci
O prajitura facuta cu dedicatie pentru Matei si data gata de Ioana pana la urma. :D
Sandwich cu crema mascarponeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa