Paste cu legume

Pastele cu legume sunt foarte usor de preparat, satioase si rapide, pot reprezenta cu succes o cina.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - un pachet de paste
  • rosii 4 bucati
  • masline 200 gr
  • sare
  • piper
  • ardei gras rosu
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se aseaza pe foc o oala cu apa si sare si se lasa sa clocoteasca, apoi adaugam pastele si le lasam sa fiarba 15 minute. Intre timp taiem marunt legumele si se trag in tigaia incinsa cu 2 linguri de ulei de masline. Dupa ce pastele sunt gata, se scurg de apa si se adauga in tigaie alaturi de sosul de legume si se mai lasa 2 minute.

Pofta buna


Pastele cu legume se servesc calde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...