Se ia o forma pentru gratinat si se unge cu unt. Se pune pestele taiat in forma, se toarna laptele peste peste si se baga la cuptor la 200°C pentr
Se ia o forma pentru gratinat si se unge cu unt.
Se pune pestele taiat in forma, se toarna laptele peste peste si se baga la cuptor la 200°C pentru aproximativ 15 minute.
Se ia lichidul deoparte si pestele se lasa in forma. Untul se topeste intr-o cratita. Se adauga faina si sucul din forma pus deoparte. Se adauga sare, piper si nucsoara. Ouale fierte se zdrobesc marunt, se amesteca cu frisca si cu patrunjelul tocat si se amesteca cu sosul. Se fierbe 2 minute.
Se pune in alta cratita apa cu sare la fiert si se fierb pastele cu sucul de lamaie. Se storc si se pun peste peste. Se toarna sosul si se baga la cuptor pentru 10 minute.
Se orneaza cu frunze de patrunjel si se poate servi.
Reteta Paste cu peste a fost propusa de Bianca-21
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...
Rață înăbușită în suc de ananasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj