Paste cu Pesto de Sparanghel si Migdale

Paste cu Pesto de Sparanghel si Migdale este o delicioasa reteta. Pentru aceasta reteta de paste aveti nevoie de spaghete, un manunchi sparanghel, busuioc si migdale.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un manunchi sparanghel
  • ulei de masline extra virgin
  • spaghete
  • coaja rasa de la ½ de lamaie
  • ½ catel de usturoi
  • 50 grame de migdale albe (fara sare)
  • o mana frunze de arpagic
  • piper alb
  • sare

Mod de preparare

Paste cu Pesto de Sparanghel si Migdale este o delicioasa reteta. Pentru aceasta reteta de paste trebuie mai intai prajite migdalele timp de 10 minute la 120° C.
Amesteca 3 lingurite de ulei de masline impreuna cu coaja rasa de la jumatatea de lamaie.
Spala sparanghelul si fierbe-l timp de 4-5 minute in apa sarata. Taie cateva varfuri si pastreaza-le.
Mixeaza foarte bine migdalele impreuna cu sparanghelul, usturoiul si arpagicul. La final adauga uleiul de lamaie, sarea si piperul.
Daca vrei sa obtii o consistenta mai suava poti adauga mai mult ulei de masline.


Paste cu Pesto de Sparanghel si Migdale se orneaza cu varfurile de sparanghel pastrate!
Sursa acestei retete este site-ul Softcolours.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca