Se taie cubulete kaizerul dupa care se pune la prajit in putin ulei si se acopera cu capac. Se amesteca, iar cand este putin rumenit se adauga tot ard
Se taie cubulete kaizerul dupa care se pune la prajit in putin ulei si se acopera cu capac. Se amesteca, iar cand este putin rumenit se adauga tot ardeiul taiat cubulete si ciupercile spalate si stoarse si se acopera cu capacul, dupa 5 minute, se adauga usturoiul care se piseaza si se mai lasa 5 minute dupa care se pune vinul si se mai lasa inca 10 min, acoperit, timp in care, intr-un castron se taie rosiile cubulete (ar fi bine sa se decojeasca inainte) se pune o lingura de oregano, 1 jumatate de lingurita de sare si putin piper, se adauga smantana si se amesteca toate, dupa care le punem in oala si le lasam cat sa mai clocoteasca o data.
Separat se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, se strecura si se pune in farfurie, iar peste ele se pune sosul.
Cozonacul Babka este renumit pentru savoarea pe care o are și pentru faptul că este un cozonac însiropat, de obicei...
Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromatăGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa