Paste cu rosii si ardei

Se taie cubulete kaizerul dupa care se pune la prajit in putin ulei si se acopera cu capac. Se amesteca, iar cand este putin rumenit se adauga tot ard

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 ardei grasi galbeni
  • 4 rosii coapte
  • 250 gr. kaizer afumat
  • 1 cutie ciuperci conserva
  • 50 ml vin rosu
  • 1 pachet paste
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 200 gr. smantana
  • 2 catei usturoi

Mod de preparare

Se taie cubulete kaizerul dupa care se pune la prajit in putin ulei si se acopera cu capac. Se amesteca, iar cand este putin rumenit se adauga tot ardeiul taiat cubulete si ciupercile spalate si stoarse si se acopera cu capacul, dupa 5 minute, se adauga usturoiul care se piseaza si se mai lasa 5 minute dupa care se pune vinul si se mai lasa inca 10 min, acoperit, timp in care, intr-un castron se taie rosiile cubulete (ar fi bine sa se decojeasca inainte) se pune o lingura de oregano, 1 jumatate de lingurita de sare si putin piper, se adauga smantana si se amesteca toate, dupa care le punem in oala si le lasam cat sa mai clocoteasca o data.

Separat se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, se strecura si se pune in farfurie, iar peste ele se pune sosul.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide