Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe cutie, se dau deoparte cam 60 ml din apa in care au fiert pastele. Dupa ce s-au fiert, pastele
Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe cutie, se dau deoparte cam 60 ml din apa in care au fiert pastele. Dupa ce s-au fiert, pastele se strecoara. Intr-o tigaie se pun cei 60 ml apa de la paste, rosiile si anghinarea.
Se lasa 2-3 min pana se infierbinta bine si apoi se adauga smintina. Se amesteca si se adauga pastele, untul si parmezanul.
Se poate servi cu piept se pui si verdeata.
Alte retete recomandate:
Cand sunteti in pana de idei si nu mai stiti ce sa pregatiti bun, va recomand aceasta rulada. Se face repede, este economica...
Rulada de pui cu omletaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri