Paste cu sos bechamel

Untul topit, se incorporeaza cu faina si se lasa 1 minut la fiert. Se ia vasul de pe foc si se adauga laptele si se amesteca bine. Se pune din nou pe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 50 gr faina
  • 600 ml lapte
  • usturoi
  • sare
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Untul topit, se incorporeaza cu faina si se lasa 1 minut la fiert. Se ia vasul de pe foc si se adauga laptele si se amesteca bine. Se pune din nou pe foc si se lasa la ingrosat sosul. Se adauga ustuoiul pisat, patrunjelul, sarea, piperul si se mai lasa putin pe foc. Separat, se fierb pastele, apoi se strecoara si se amesteca cu sosul.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Rulada de porc

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu spanac, urda si crema de branza

Imi place mult sa fac astfel de placinte sarate cu branzeturi, pentru ca ai mei le adora si sunt practice de luat si la...

Placinta cu spanac, urda si crema de branza
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni