Se pune intr-o oala apa cu sare si se lasa pe foc sa fiarba. Cand apa clocoteste, se pun pastele si se lasa sa fiarba 10 minute. Se scurg de apa, pun
Se pune intr-o oala apa cu sare si se lasa pe foc sa fiarba. Cand apa clocoteste, se pun pastele si se lasa sa fiarba 10 minute. Se scurg de apa, punandu-se intr-o strecuratoare si se limpezesc cu apa rece. Se pune uleiul int-o cratita, dupa care se pun pastele. Intre timp se pune intr-o tigaie sucul de rosii, sarea, piperul, cimbrul, dupa gust si se lasa la fiert 5 minute. Sosul pregatit se toarna peste paste.
Se servesc fierbinti, dupa dorinta cu cascaval sau branza rasa.
Alte retete de paste recomandate:
Ca doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...
Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj