Pastele se fierb in apa sarata, se strecoara si se scurg bine. Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, se scurge bine. Ceapa taiata
Pastele se fierb in apa sarata, se strecoara si se scurg bine. Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, se scurge bine. Ceapa taiata marunt se caleste pana devine sticloasa, se adauga faina care se prajeste pana la rumenire. Se stinge cu apa, se da gustul cu sare si piper. Se ia de pe foc, se amesteca cu cascavalul ras. Intreaga compozitie se amesteca cu conopida si cu sunca taiata cubulete.Se desarta apoi intr-un vas termorezistent, se presara cu un amestec de pesmet si parmezan ras. Se da la cuptor preincalzit la 175°C timp de 30 – 40 minute.
Alte retete recomandate
Ciuperci umplute
Pui cu ciuperci si smantana
Spanac cu orez
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa