Se toaca totul marunt si se arunca intr-o tigaie unde in prealabil am pus uleiul! Ordinea normala e: usturoi, ansoa apoi capere. Dar mie imi plac mai
Se toaca totul marunt si se arunca intr-o tigaie unde in prealabil am pus uleiul!
Ordinea normala e: usturoi, ansoa apoi capere. Dar mie imi plac mai neprajite si le pun pe toate o data. Le las cam 4-5 minute in tigaie apoi pun pastele fierte al dente.
Nu pun alte condimente, nici macar sare pt ca pestisorii si caperele sunt deja sarate.
Reteta propusa de Luanda
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa