Pentru paste delicioase cu branza asortata se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cand sunt gata se rastorna intr-o sita se strecoara.
Pentru paste delicioase cu branza asortata se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cand sunt gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, se scurg bine. 3-4 oua batute bine, smantana, branza de vaci, casul si cascavalul ras se amesteca cu pastele. Intr-o tava se pune o folie de staniol unsa cu putin unt/ulei sau margarina si se aseaza in ea tot amestecul. Pe deasupra se pune parizerul de pui taiat cubulete mici, branza topita afumata taiata feliute subtiri, mararul tocat marunt( este bun si mararul uscat la pliculet ce se gasete in magazine)si inca 1 sau 2 oua batute bine si se da la cuptor. Cand veti simti mirosul si aveti limba de un cot de pofta pastele sunt gata. Vor avea o crusta aurie, vor inota in ou cu putin unt iar amestecul de brinzeturi vor da un gust deosebit acestor paste.
Aceste paste pot fi servite calde sau reci pe post de aperitiv sau de felul 2.
Fie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti