Pastele fainoase cu cabanos si branza de oi sunt foarte gustoase. Aveti nevoie de ½ de lingurita de oregon, 1 castron de paste.
Pastele fainoase cu cabanos si branza de oi sunt delicioase. Pentru a prepara aceste paste, ceapa se caleste in ulei, apoi se pun cabanosii, doi catei de usturoi si doua rosii din bulion. Toate acestea se adauga peste pastele fainoase, dupa care se iau trei ardei iuti din borcan cu otet, se curata de cotor si samburi, se taie marunt, se pune branza de oi faramitata si se adauga restul din borcanul de suc de la rosiile in bulion. La final, se amesteca sau nu, dupa dorinta.
Pastele cu cabanos si branza de oi se servesc calde.
Retete de gulas sunt multe si fiecare zona are specificul ei. Gulasul este o reteta foarte veche, care se face la ceaun....
GulasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj