Paste fainoase siciliane

Vinetele ar trebui taitate bucatele, lasate cu sare sa se scurga de apa si apoi trecute prin faina si prajite in ulei, eu insa le-am taiat bucatele si

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Vinete
  • sos de rosii
  • paste
  • ricotta (tare)

Mod de preparare

Vinetele ar trebui taitate bucatele, lasate cu sare sa se scurga de apa si apoi trecute prin faina si prajite in ulei, eu insa le-am taiat bucatele si le-am pus pe gratarul de aragaz.

Le-am tot intors pina cind s-au copt bine.

Intr-o tigaie am pus sosul de rosii sa se incalzeasca putin (am folosit un sos de rosii la borcan, rosii bucatele in sos de rosii).

Dupa care am aruncat vinetele si am mai lasat sa fiarba citeva minute ca sa se amestece bine.

Intre timp, pastele fierb in apa sarata ca de obicei

Se scurg pastele, se adauga condimentul si se rade ricotta deasupra
Pofta buna!

Reteta Paste fainoase siciliane a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro

Alte retete cu vinete gasiti aici:

Vinete gratinate,

Vinete cu usturoi marinate,

Vinete la gratar

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza chili

Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...

Pizza chili
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca