Paste fainoase siciliane

Vinetele ar trebui taitate bucatele, lasate cu sare sa se scurga de apa si apoi trecute prin faina si prajite in ulei, eu insa le-am taiat bucatele si

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Vinete
  • sos de rosii
  • paste
  • ricotta (tare)

Mod de preparare

Vinetele ar trebui taitate bucatele, lasate cu sare sa se scurga de apa si apoi trecute prin faina si prajite in ulei, eu insa le-am taiat bucatele si le-am pus pe gratarul de aragaz.

Le-am tot intors pina cind s-au copt bine.

Intr-o tigaie am pus sosul de rosii sa se incalzeasca putin (am folosit un sos de rosii la borcan, rosii bucatele in sos de rosii).

Dupa care am aruncat vinetele si am mai lasat sa fiarba citeva minute ca sa se amestece bine.

Intre timp, pastele fierb in apa sarata ca de obicei

Se scurg pastele, se adauga condimentul si se rade ricotta deasupra
Pofta buna!

Reteta Paste fainoase siciliane a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro

Alte retete cu vinete gasiti aici:

Vinete gratinate,

Vinete cu usturoi marinate,

Vinete la gratar

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa