Se da varza pe razatoare, se presara cu sare, se lasa sa stea 30 de minute cu sare, dupa care se scurge apa. In untura incinsa se caramelizeaza o ling
Se da varza pe razatoare, se presara cu sare, se lasa sa stea 30 de minute cu sare, dupa care se scurge apa. In untura incinsa se caramelizeaza o lingurita de zahar, se adauga varza, si se caleste amestecand continuu. Dupa gust, se pune piper. Se fierb pastele, dupa care sa adauga la varza calita, si se mai lasa pe foc aprox. 5 minute.
Alte retete paste recomandate
Spaghete ciuperci
Tocanita de pui
Lasagna cu spanac
In timpul saptamanii cand nu avem foarte mult timp liber pentru gatit, putem apela la preparate rapide chiar daca folosim si...
Mancare de fasole boabe cu suncaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj