Ceapa taiata marunt se caleste in uleiul incins, se pune carnea tocata si se lasa cateva minute sa se prajeasca impreuna. Se adauga pasta de rosii, se
Ceapa taiata marunt se caleste in uleiul incins, se pune carnea tocata si se lasa cateva minute sa se prajeasca impreuna. Se adauga pasta de rosii, se potriveste gustul cu usturoi, piper, busuioc, oregano, zahar,sare, se amesteca si se completeaza de mai multe ori cu putina apa pana se inmoaie.
Se fierb pastele.
Se unge o tava cu unt, se pune un strat de paste pe care se niveleaza carnea cu sos, se acopera cu un rand de paste.
Se presara abundent cu cascaval si se stropesc cu unt topit.
Se da la cuptorul incins pana se rumeneste suprafata.
Aceasta mancare se poate prepara dn paste fierte ramase si cu strat de tocanita ramasa de la alt pranz.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Carne de pui ramasa prin frigider si pe care nu mai stiam cum sa o finalizez....
Spaghete cu sos de rosii si chifteluteGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa