Paste milaneze sunt foarte usor de pregatit. Aveti nevoie de macaroane, sunca, limba, cascaval si ciuperci.
Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare. Se scurg, apoi se trec prin jet de apa rece. Separat, se taie feliute ciupercile si se inabusa in unt fierbinte. Se fierbe limba si se curata, apoi se taie fasii subtiri, ca taieteii. Se taie marunt si sunca, apoi se amesteca cu limba si ciupercile, se toarna deasupra lor unt topit, se presara cascaval ras si se lasa la cuptor 15 minute.
Pastele milaneze se servesc calde.
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa