Paste milaneze

Paste milaneze sunt foarte usor de pregatit. Aveti nevoie de macaroane, sunca, limba, cascaval si ciuperci.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr macaroane
  • 100 gr sunca
  • 100 gr limba
  • 100 gr ciuperci
  • 150 gr cascaval
  • 100 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare. Se scurg, apoi se trec prin jet de apa rece. Separat, se taie feliute ciupercile si se inabusa in unt fierbinte. Se fierbe limba si se curata, apoi se taie fasii subtiri, ca taieteii. Se taie marunt si sunca, apoi se amesteca cu limba si ciupercile, se toarna deasupra lor unt topit, se presara cascaval ras si se lasa la cuptor 15 minute.


Pastele milaneze se servesc calde.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Creier pane

Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste

Creier pane
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa