Preparatele din carne se macina toate impreuna. Slanina se taie in bucatele mici si se face unsoare. Cartilajul se lasa in unsoare, se adauga carnea m
Preparatele din carne se macina toate impreuna. Slanina se taie in bucatele mici si se face unsoare. Cartilajul se lasa in unsoare, se adauga carnea macinata, se condimenteaza cu rozmarin si salvie (nu se sareaza !) se toarna vinul rosu si se firbe cca 5 minute, intre timp se amesteca. Se adauga mazarea si se fierbe (cca 10 minute) pana mazarea devine moale. Se condimenteaza cu piper proapat macinat. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se adauga peste ele tocana obtinuta.
Alte retete paste recomandate
Paste cu spanac
Lasagna cu spanac
Crutoane de paine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa