Paste post

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Pregatim legumele. Intr-o tava mare adaugam asa: ardeii iuti si rosii, ceapa rosie si usturoiul. Peste presaram zah

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g paste
  • 2 ardei rosii curatati si taiati in bucati
  • 2 ardei iuti curatati si tocati
  • 3 catei de usturoi taiati felii
  • 1 kg rosii mici taiati in sferturi
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingurita cu zahar brun
  • 2 linguri ulei de masline
  • frunze de busuioc dupa preferinte

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Pregatim legumele.

Intr-o tava mare adaugam asa: ardeii iuti si rosii, ceapa rosie si usturoiul. Peste presaram zahar brun, asezonam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline.

Introducem tava la cuptor pentru 15 min, apoi o scoatem si adaugam rosiile inca 15 minute.

Separat luam pastele si le pregatim dupa instructiunile de pe ambalajul lor. Cand sunt aproape gata le strecuram de apa.

Scoatem legumele din cuptor si adaugam pastele. Amestecam usor ca sa nu se rupa.

Foarte bun!

Pofta mare!
Pentru mai mult gust deasupra presaram frunzele de busuioc impreuna cu parmezanul.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac, cu leurda si orez

A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...

Mancare de spanac, cu leurda si orez
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca