Paste post

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Pregatim legumele. Intr-o tava mare adaugam asa: ardeii iuti si rosii, ceapa rosie si usturoiul. Peste presaram zah

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g paste
  • 2 ardei rosii curatati si taiati in bucati
  • 2 ardei iuti curatati si tocati
  • 3 catei de usturoi taiati felii
  • 1 kg rosii mici taiati in sferturi
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingurita cu zahar brun
  • 2 linguri ulei de masline
  • frunze de busuioc dupa preferinte

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Pregatim legumele.

Intr-o tava mare adaugam asa: ardeii iuti si rosii, ceapa rosie si usturoiul. Peste presaram zahar brun, asezonam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline.

Introducem tava la cuptor pentru 15 min, apoi o scoatem si adaugam rosiile inca 15 minute.

Separat luam pastele si le pregatim dupa instructiunile de pe ambalajul lor. Cand sunt aproape gata le strecuram de apa.

Scoatem legumele din cuptor si adaugam pastele. Amestecam usor ca sa nu se rupa.

Foarte bun!

Pofta mare!
Pentru mai mult gust deasupra presaram frunzele de busuioc impreuna cu parmezanul.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...