Paste tricolor

Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg intr-o strecuratoare. Apoi se pun intr-un vas termorezistent si se sareaza (vasul nu trebuie uns). Spanacu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200-250g tagliatele sau alte paste fainoase
  • 250g spanac
  • 10-12 rosii
  • branza telemea

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg intr-o strecuratoare. Apoi se pun intr-un vas termorezistent si se sareaza (vasul nu trebuie uns). Spanacul se curata se fierbe si se scurge; se toaca sau se lasa natur (se poate folosi si spanac congelat). Apoi spanacul se sareaza si se intinde peste paste. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete. Se pun peste spanac. Se rade branza telemea din abundenta si se baga in cuptor pana se topeste branza deasupra.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...