Pentru blatul de pizza 2 în 1 se dizolvă drojdia în ceașca de apa caldă. Se pune făina într un vas , se face o adâncitură în care se pune drojdia dizolvată și un praf se sare.
Pentru blatul de pizza 2 în 1- se dizolvă drojdia în ceașca de apa caldă. Se pune făina într un vas , se face o adâncitură în care se pune drojdia dizolvată și un praf se sare. Se amestecă bine , se frământă aluatul manual sau cu mașina de pâine.Se lasă se crească ca 45 de min.
În acest timp se rade cașcavalul și brânza telemea, se amestecă brânza de burduf , se taie în bucăți brânza topită și în felii ciupercile , măslinele, roșia, ardeiul, gogoșarul.
Se întinde blatul în formă, de trasează imaginar o linie mediană pentru a separa vizual cele două toppinguri si se pun pe o jumătate brânzeturile și cașcavalul ras la sfârșit iar pe cealaltă jumătate legumele feliate și cașcavalul ras la final.
Pizza se pune la cuptor timp de 25-30 min.
În funcție de preferințele membrilor familiei se poate extinde si la varianta < 3 in 1> (pizza cu salam sau pizza cu pește) dar porția este mai mică.
Rețeta pizza 2 în 1 este ideală pentru mămicile cu puțin timp liber și copii mofturoși !
Pizza 2in1 se servește caldă cu ketchup după gust.