Pizza cu bureti (opintici)

O pizza absolut delicioasa, daca buretii sunt culesi de cei dragi noua :)

Portii
8
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru doua tavi mari de pizza :
  • 1 cub de Drojdie uscata
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit de sare
  • pentru umplutura
  • 1 castron mare de bureti (opintici)
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 kg faiana de grau
  • 2 sticle ketchup pikant
  • Pentru aluat:
  • 50 ml ulei
  • 300 ml iaurt
  • 5 rosii
  • 200 g masline negre fara samburi
  • 400 g cascaval
  • 600 g salam
  • 8 oua

Mod de preparare

Se cerne faina de grau intr-un vas si peste ea adaugam oul si drojdia stinsa cu iaurt si sare, apoi framantam un aluat suficient de elastic.


Spre final adaugam uleiul si framantam aluatul pana se desprinde de pe vas, apoi il lasam sa se odihneasca cel putin 30 minute.


Impartim apoi aluatul in doua bucati si le facem foi subtiri pe care le punem in tava in care am pus hartie de copt, adaugam peste aluat buretii fierti, ardei kapia tocat marunut,salam taiat felii subtiri, ouale batute spuma, rosii felii, masline, cascaval ras si ketchup, apoi dam tava la cuptorul incalzit deja. Cand s-a facut pizza o scoatem si adaugam ketchup dupa gust si preferinta.


Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide