Pizza cu mamaliga

Pizza cu mamaliga este o alternativa interesanta si delicioasa de pizza, blatul fiind inlocuit cu mamaliga.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 ml apa
  • 150 g malai
  • 250 g cascaval
  • 100 g branza telemea
  • 100 g salam
  • 50 g masline
  • oregano
  • sare

Mod de preparare

Pentru pizza cu mamaliga pregatesti o mamaliga moale din apa, malai si un praf de sare si adaugi 50 g cascaval ras. Intinzi mamaliga, ca un blat, intr-o tava rotunda unsa cu ulei. Ungi blatul cu sos de rosii amestecat cu oregano, pui cascalalul ramas ras, branza telemea, salamul, maslinele. Pizza astfel obtinuta se introduce la cuptor pentru 20 minute.


Pizza cu mamaliga se poate decora cu patrunjel si se serveste calda.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu masline

Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...

Paine cu masline
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca