Pizza cu sunca si masline

Pentru aluat se pune laptele si apa intr-un castronas, se incalzesc putin si se dizolva inauntru drojdia si o lingurita de zahar. Dupa 20 min se amest

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat: 300g faina alba
  • 20g drojdie
  • 1/2 ceasca apa
  • 1/2 ceasca lapte
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • Pentru topping: masline
  • 200g sunca presata
  • 100g cascaval
  • 1 doza rosii in suc
  • 2 cepe
  • un catel usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente

Mod de preparare

Pentru aluat se pune laptele si apa intr-un castronas, se incalzesc putin si se dizolva inauntru drojdia si o lingurita de zahar. Dupa 20 min se amesteca cu faina, uleiul si sare si se lasa la dospit. Intre timp se pregateste sosul. Se pun in robot ceapa, rosiile in suc si usturoiul si se amesteca pina rezulta o pasta. Se condimenteaza cu sare si piper si amestec pentru pizza. Se intinde aluatul in tava si se mai lasa sa odihneasca si acolo 20 min. Se pun apoi cateva linguri bune de sos, sunca fasii, maslinele taiate in 2 si cascavalul razuit. Se da la cuptor.
Se serveste fierbinte. Reteta in imagini se gaseste aici:http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=8364

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii