Pizza cu zacusca

Se amesteca faina cu apa, laptele, drojdia, zaharul. Se adauga uleiul, sare, piper si se framanta bine aluatul. Separat, se prajesc intr-o tigaie fel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 250 gr faina
  • 125 ml apa
  • 25 gr drojdie
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • Pentru sos
  • 5-6 linguri zacusca
  • Pentru compozitie:
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr salam
  • 50 gr bacon
  • 1 rosie
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se amesteca faina cu apa, laptele, drojdia, zaharul. Se adauga uleiul, sare, piper si se framanta bine aluatul. Separat, se prajesc intr-o tigaie feliile de bacon, se rade cascavalul si se adauga salamul si legumele taiate marunt. Se unge tava de pizza cu ulei, se intinde aluatul, se intinde deasupra zacusca, se rade cascavalul, apoi se adauga salamul, baconul, ceapa si rosiile. Se adauga sare, piper si cimbru, dupa care se introduce tava in cuptor, pentru 20-25 de minute.


Se serveste calda. Alte retete culinare:

Placinta cu carne Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare

Preferata noastra :)

Ciorba de perisoare
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca