Pizza cu zacusca

Se amesteca faina cu apa, laptele, drojdia, zaharul. Se adauga uleiul, sare, piper si se framanta bine aluatul. Separat, se prajesc intr-o tigaie fel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 250 gr faina
  • 125 ml apa
  • 25 gr drojdie
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • Pentru sos
  • 5-6 linguri zacusca
  • Pentru compozitie:
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr salam
  • 50 gr bacon
  • 1 rosie
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se amesteca faina cu apa, laptele, drojdia, zaharul. Se adauga uleiul, sare, piper si se framanta bine aluatul. Separat, se prajesc intr-o tigaie feliile de bacon, se rade cascavalul si se adauga salamul si legumele taiate marunt. Se unge tava de pizza cu ulei, se intinde aluatul, se intinde deasupra zacusca, se rade cascavalul, apoi se adauga salamul, baconul, ceapa si rosiile. Se adauga sare, piper si cimbru, dupa care se introduce tava in cuptor, pentru 20-25 de minute.


Se serveste calda. Alte retete culinare:

Placinta cu carne Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa