Se framanta un aluat din ingredientele amintite si apoi se lasa la dospit. Se prepara un sos dintr-o mana buna de spanac, o jumatate de pahar de s
Se framanta un aluat din ingredientele amintite si apoi se lasa la dospit.
Se prepara un sos dintr-o mana buna de spanac, o jumatate de pahar de suc de rosii si 2 catei de usturoi (toate ingredientele se pun in mixer).
Dupa ce a dospit aluatul se intinde o foaie subtire. Se unge cu sosul si se pun deasupra masline, dovlecel taiat foarte subtire, brocolli, porumb, ardei rosu. Se presara oregano. Se introduce la cuptor ( cam 15 min).
Se pot pune si ciuperci.
Se serveste cald.
Alte retete de post recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa