Pizza de post

Se framanta un aluat din ingredientele amintite si apoi se lasa la dospit. Se prepara un sos dintr-o mana buna de spanac, o jumatate de pahar de s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat e nevoie de:
  • 350 g faina
  • o lingurita de drojdie uscata
  • o lingurita de ulei
  • 1/2 lingurita de sare
  • apa calduta
  • legume

Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingredientele amintite si apoi se lasa la dospit.

Se prepara un sos dintr-o mana buna de spanac, o jumatate de pahar de suc de rosii si 2 catei de usturoi (toate ingredientele se pun in mixer).

Dupa ce a dospit aluatul se intinde o foaie subtire. Se unge cu sosul si se pun deasupra masline, dovlecel taiat foarte subtire, brocolli, porumb, ardei rosu. Se presara oregano. Se introduce la cuptor ( cam 15 min).

Se pot pune si ciuperci.


Se serveste cald.

Alte retete de post recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!