Pizza de post

Se framanta un aluat din ingredientele amintite si apoi se lasa la dospit. Se prepara un sos dintr-o mana buna de spanac, o jumatate de pahar de s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat e nevoie de:
  • 350 g faina
  • o lingurita de drojdie uscata
  • o lingurita de ulei
  • 1/2 lingurita de sare
  • apa calduta
  • legume

Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingredientele amintite si apoi se lasa la dospit.

Se prepara un sos dintr-o mana buna de spanac, o jumatate de pahar de suc de rosii si 2 catei de usturoi (toate ingredientele se pun in mixer).

Dupa ce a dospit aluatul se intinde o foaie subtire. Se unge cu sosul si se pun deasupra masline, dovlecel taiat foarte subtire, brocolli, porumb, ardei rosu. Se presara oregano. Se introduce la cuptor ( cam 15 min).

Se pot pune si ciuperci.


Se serveste cald.

Alte retete de post recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mucenici umpluti cu nuca

 m-am inspirat de la Jamila https://jamilacuisine.ro/mucenici-umpluti-cu-nuca-reteta-video/  "Aluaturi...

Desert mucenici umpluti cu nuca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca