Pizza de post

Pizza de post este alegerea perfecta atunci cand tineti post dar vreti sa va rasfatati cu ceva bun. Contine ciuperci, masline, ardei, ceapa si rosii.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 250 gr faina
  • 150 ml apa
  • 1 jumatate lingurita zahar
  • 1 lingurita drojdie
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 150 gr cascaval vegetal
  • 100 gr ciuperci
  • 50 gr masline
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Pizza de post este o reteta delicioasa pe care o puteti pregati chiar si atunci cand nu tineti post. Mai mult este recomandata vegetarienilor neavand carne sau lactate. Se amesteca ingredientele pentru aluat, se framanta bine si se lasa la dopsit, pana isi dubleaza volumul. Se intinde apoi o foaie si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul cu rosia decojita si zdobita. Se presara deasupra cascaval ras si ciupercile tocate marunt. Se adauga din loc in loc ardeiul si ceapa, tocata rondele, usturoiul tocat si maslinele. Se coace pizza in cuptorul incins, aproximativ 20-30 de minute.


Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de post:
Ciuperci la cuptor
Maioneza de post
Sarmale de post

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sarmale in varza murata

Sarmale in varza murata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca