Pizza Nizza

Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, apoi se strecoara bine. Ceapa se taie marunt, se caleste putin in ulei, se adauga rosiile

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blaturi pentru pizza:
  • 1 capatana mica de conopida
  • 3 cepe mici
  • 2 rosii
  • 10-12 bucati de masline negre fara samburi
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri de ulei de masline
  • frunze de patrunjel
  • de telina
  • sare
  • piper
  • amestec de condimente provensal
  • cascaval ras

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, apoi se strecoara bine. Ceapa se taie marunt, se caleste putin in ulei, se adauga rosiile decojite, taiate in 8 .Se pune la foc mic si se fierbe un sos asezonat cu condimentele si cu usturoiul sfarmat. Balaturile de pizza se ung cu acest sos, se imparte pee le conopida si maslinele taiate. Deasupra se presara cu cascaval razuit. Se coc in cuptorul incins pana se topeste cascavalul.
Alte retete recomandate

Paste cu spanac

Mancare chinezeasca

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...