Pizza Nizza

Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, apoi se strecoara bine. Ceapa se taie marunt, se caleste putin in ulei, se adauga rosiile

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blaturi pentru pizza:
  • 1 capatana mica de conopida
  • 3 cepe mici
  • 2 rosii
  • 10-12 bucati de masline negre fara samburi
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri de ulei de masline
  • frunze de patrunjel
  • de telina
  • sare
  • piper
  • amestec de condimente provensal
  • cascaval ras

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, apoi se strecoara bine. Ceapa se taie marunt, se caleste putin in ulei, se adauga rosiile decojite, taiate in 8 .Se pune la foc mic si se fierbe un sos asezonat cu condimentele si cu usturoiul sfarmat. Balaturile de pizza se ung cu acest sos, se imparte pee le conopida si maslinele taiate. Deasupra se presara cu cascaval razuit. Se coc in cuptorul incins pana se topeste cascavalul.
Alte retete recomandate

Paste cu spanac

Mancare chinezeasca

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Creier pane

Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste

Creier pane
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa