Pentru a obține gust autentic al pizzei italienești trebuie să acordăm atenție fiecărui ingredient în parte, iar blatul, care se află la baza rețetei, este esențial pentru a obține textura și nuanțele aromate pe care te bucuri să le descoperi încă de la prima felie. In topurile iubitorilor de pizza conduce detașat blatul subțire – considerat ca fiind blatul folosit în rețeta originală de pizza italienească.
Pune 3 linguri de sos de pizza pe blat;
Da mozzarella pe razatoare si pune-o deasupra;
Taie prosciutto fasii si asaza-le deasupra;
Taie ciupercile subtire si adauga-le peste;
Pune pizza intr-o tava unsa cu putin ulei si introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 6 min;
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti