Pizza prosciutto e funghi

Pentru a obține gust autentic al pizzei italienești trebuie să acordăm atenție fiecărui ingredient în parte, iar blatul, care se află la baza rețetei, este esențial pentru a obține textura și nuanțele aromate pe care te bucuri să le descoperi încă de la prima felie. In topurile iubitorilor de pizza conduce detașat blatul subțire – considerat ca fiind blatul folosit în rețeta originală de pizza italienească.

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
6 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat Alka Pizza Casei clasic – 1 buc
  • Sos de rosii – 3 linguri
  • Mozzarella – 80 g
  • Prosciutto – 100 g
  • Ciuperci Champignon – 50 g
  • Sos de rosii(se poate tine sosul in frigider pana la 4 zile)
  • 400 g rosii decojite la conserva
  • 5 frunze de busuioc
  • 5 frunze de oregano
  • 30 ml ulei de masline
  • ½ lingurita sare
  • ¼ lingurita zahar

Mod de preparare

Pune 3 linguri de sos de pizza pe blat;

Da mozzarella pe razatoare si pune-o deasupra;

Taie prosciutto fasii si asaza-le deasupra;

Taie ciupercile subtire si adauga-le peste;

Pune pizza intr-o tava unsa cu putin ulei si introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 6 min;

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu mere

 Placinta cu mere este un desert bine-venit oricand, la orice ora, in orice anotimp :) Iar foile astea de placinta sunt...

Desert placinta cu mere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca