Pentru a obține gust autentic al pizzei italienești trebuie să acordăm atenție fiecărui ingredient în parte, iar blatul, care se află la baza rețetei, este esențial pentru a obține textura și nuanțele aromate pe care te bucuri să le descoperi încă de la prima felie. In topurile iubitorilor de pizza conduce detașat blatul subțire – considerat ca fiind blatul folosit în rețeta originală de pizza italienească.
Pune 3 linguri de sos de pizza pe blat;
Da mozzarella pe razatoare si pune-o deasupra;
Taie prosciutto fasii si asaza-le deasupra;
Taie ciupercile subtire si adauga-le peste;
Pune pizza intr-o tava unsa cu putin ulei si introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 6 min;
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.