O reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.
Pune ketchup pe blatul de pizza;
Rade cascavalul si pune-l deasupra;
Taie ardeii grasi cuburi;
taie ciupercile rondele subtiri;
taie ceapa inele;
Adauga cele 2 culori de ardei gras;
pune apoi rondelele de masline;
Unge o tava de cuptor cu putin ulei de masline si adauga pizza in tava;
Introdu-o in cuptorul incins in preaabil la 210 grade si las-o acolo 6 min;
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!
Prima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.