Ravioli cu cartofi, cardama si branzeturi

Spalati si curatati cartofii, puneti-i in apa clocotinda cu multa sare impreuna cu usturoiul si fierbeti pana cand devin moi. Dupa ce s-au racit cart

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 570 gr cartofi
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 55 gr unt
  • 150 gr branza parmezan si gorgonzola
  • nucsoara
  • 250 gr cardama
  • 450 gr ravioli
  • ulei de masline

Mod de preparare

Spalati si curatati cartofii, puneti-i in apa clocotinda cu multa sare impreuna cu usturoiul si fierbeti pana cand devin moi. Dupa ce s-au racit cartofii, adaugati untul si branzeturile. Amestecati cu furculita pentru a sfarama cartofii. Adaugati nucsoara si asezonati dupa gust. Puneti cardamana, jumatate tocata fin si restul mai mare. Umpleti pastele ravioli cu o lingurita de compozitie si fierbeti-le in apa cu sare timp 3-4 minute, pana devin moi.
Alte retete:

Conopida la cuptor cu bacon

Orez cu dovlecei la cuptor

Spaghete cu rosii si ciuperci

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...