Puneti parmezanul, busuiocul, rosiile si mozarrella intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust. Taiati feliile de prosciutto in jumatate. Punet
Puneti parmezanul, busuiocul, rosiile si mozarrella intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust. Taiati feliile de prosciutto in jumatate. Puneti o lingurita de umplutura la unul dintre capetele feliei de prosciutto, apoi impaturiti si rasuciti astfel incat umplutura sa fie inchisa. Repetati operatiunea cu restul de umplutura si de prosciutto. Umpleti pastele ravioli cu aceasta umplutura si fierbeti-le la foc mic in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana cand se inmoaie.
Se servesc cu busuioc si parmezan ras deasupra.
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura