Ravioli cu prosciutto, rosii, busuioc si mozzarella

Puneti parmezanul, busuiocul, rosiile si mozarrella intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust. Taiati feliile de prosciutto in jumatate. Punet

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Ravioli cu prosciutto, rosii, busuioc si mozzarella

Ingrediente

  • 150 gr parmezan ras
  • 1 legatura busuioc
  • 12 rosii
  • 200gr mozzarella din lapte de bivolita
  • sare
  • piper negru
  • 10 felii de prosciutto
  • 450 gr ravioli
  • ulei de masline

Mod de preparare

Puneti parmezanul, busuiocul, rosiile si mozarrella intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust. Taiati feliile de prosciutto in jumatate. Puneti o lingurita de umplutura la unul dintre capetele feliei de prosciutto, apoi impaturiti si rasuciti astfel incat umplutura sa fie inchisa. Repetati operatiunea cu restul de umplutura si de prosciutto. Umpleti pastele ravioli cu aceasta umplutura si fierbeti-le la foc mic in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana cand se inmoaie.


Se servesc cu busuioc si parmezan ras deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...