Rosii umplute cu spaghete

Rosiile umplute cu spaghete sunt bune pentru o cina uroasa si delicioasa.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii
  • 150 gr spaghete
  • 50 gr cascaval
  • 2 oua
  • 100 gr mazare
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie rosiile in doua, se scobesc si se lasa cu gura in jos.

Spaghetele se fierb in apa cu sare, se scurg si se trec prin jet de apa rece. Se amesteca apoi cu ouale bine batute, cascavalul ras, mazare fiarta, cimbru, sare, piper si se umplu rosiile.

Se aseaza rosiile umplute in tava cu ulei si se introduc la cuptor pentru 10 min.


Rosiile umplute cu spaghete se orneaza cu patrunjel verde si cascaval ras.

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba ardeleneasca de fasole boabe

O cioba de fasale dreasa cu smantana, deasa, satioasa si foarte buna.

Ciorba ardeleneasca de fasole boabe
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii