Rosii umplute cu spaghete

Rosiile umplute cu spaghete sunt bune pentru o cina uroasa si delicioasa.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii
  • 150 gr spaghete
  • 50 gr cascaval
  • 2 oua
  • 100 gr mazare
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie rosiile in doua, se scobesc si se lasa cu gura in jos.

Spaghetele se fierb in apa cu sare, se scurg si se trec prin jet de apa rece. Se amesteca apoi cu ouale bine batute, cascavalul ras, mazare fiarta, cimbru, sare, piper si se umplu rosiile.

Se aseaza rosiile umplute in tava cu ulei si se introduc la cuptor pentru 10 min.


Rosiile umplute cu spaghete se orneaza cu patrunjel verde si cascaval ras.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete carbonara, reţetă adaptata

Intreaga blogosfera culinara comenteza indelung daca reteta originala de spaghete carbonara contine sau nu smantana. Nu vreau...

Spaghete carbonara, reţetă adaptata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca