Salata de couscous

Se fierbe carnea de pui dupa care se adauga couscous-ul, se acopera vasul si se da deoparte, lasindu-se timp de 5 minute. Intr-un alt vas se amesteca

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cana couscous
  • un piept de pui taiat marunt
  • 3 lingurite ulei de masline
  • 2 lingurite suc de lamiie
  • o lingurita otet rosu
  • 1/2 lingurita chimen
  • 8 fire de ceapa verde
  • un ardei gras rosu
  • o cana muguri de porumb
  • 2 cutii fasole colorata
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierbe carnea de pui dupa care se adauga couscous-ul, se acopera vasul si se da deoparte, lasindu-se timp de 5 minute. Intr-un alt vas se amesteca uleiul de masline, sucul de lamiie, otetul si chimenul. Se adauga ceapa verde, ardeiul gras, porumbul si fasolea. Se adauga apoi couscous-ul. Se sareaza si se pipereaza.
Se serveste rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...