Este o reteta de salate de paste foarte usor de preparat, perfecta pentru o cina de vara.
1. Se incinge cuptorul, legumele de vara feliate se aseaza intr-o tava stropite cu ulei si asezonate cu sare si piper dupa gust, si se lasa la cuptor pentru 35 de minute, amestecand din cand in cand.
2. Pastele se fierb dupa indicatiile de pe pachet, se scurg pastrand o parte din apa in care au fiert.
3. In oala in care au fier pastele incingem putin ulei de masline, adaugam usturoiul zdrobit si sunca, rumenim pentru 2-3 minute, adaugam cateva linguri din apa in care au fiert pastele, restul de legume si frunzele de busuioc si mai lasam pe foc pentru 3 minute amestecand continuu.
Salata de paste cu sunca se serveste cu parmezan ras deasupra.
Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...
Chiftele in sos de branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj