Salata de paste italiana

Se fierb pastele al dente si se clatesc sub jet de apa rece. Intr-un bol mediu se amesteca bine praful de salata cu maioneza, smintina si laptele. Se

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de paste scurte
  • o ceasca boabe de mazare fiarta
  • 2 cutii masline
  • o ceasca salam taiat cubulete
  • o legatura ceapa verde
  • o cana telina taita cubulete
  • citeva fire de patrunjel
  • o cana maioneza
  • o ceasca smintina
  • un pliculet de praf de sos de salata
  • 2 lingurite lapte

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente si se clatesc sub jet de apa rece. Intr-un bol mediu se amesteca bine praful de salata cu maioneza, smintina si laptele. Se amesteca restul ingredientelor intr-un bol, se combina cu pastele si se toarna sosul.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...