Spaghetele cu ciuperci si sos de tomate este o mancare de paste delicioasa si consistenta. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.
Spaghetele cu ciuperci si sos de tomate este o mancare de paste delicioasa si consistenta. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conservate se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Macaroanele se rup, se fierb in apa clocotita in care s-a adaugat 1/2 cub MAGGI si sare, dupa care se trec sub jet de apa rece. Se prepara sosul tomat. Ciupercile se inabusa in 50 g margarina, se adauga sare, piper, sos de tomate si se fierb impreuna 10 minute. Spaghetele se aseaza in tava unsa cu margarina si se tin la cald.
In momentul servirii, spaghetele se amesteca cu sosul de ciuperci si sosul tomat.
Un chec delicios cu nuca prajita si multa ciocolata
Chec cu nuca si ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj