Spaghetele cu ciuperci si sos de tomate este o mancare de paste delicioasa si consistenta. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.
Spaghetele cu ciuperci si sos de tomate este o mancare de paste delicioasa si consistenta. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conservate se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Macaroanele se rup, se fierb in apa clocotita in care s-a adaugat 1/2 cub MAGGI si sare, dupa care se trec sub jet de apa rece. Se prepara sosul tomat. Ciupercile se inabusa in 50 g margarina, se adauga sare, piper, sos de tomate si se fierb impreuna 10 minute. Spaghetele se aseaza in tava unsa cu margarina si se tin la cald.
In momentul servirii, spaghetele se amesteca cu sosul de ciuperci si sosul tomat.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii