Fierbem spaghetele in apa fierbinte sarata, le clatim si le strecuram. Calim ceapa taiata marunt in ulei fierbinte, adaugam ficatul de pui taiat bucat
Fierbem spaghetele in apa fierbinte sarata, le clatim si le strecuram. Calim ceapa taiata marunt in ulei fierbinte, adaugam ficatul de pui taiat bucati, si prajim la foc mediu. Adaugam crema de ardei si condimentam cu sare, piper si frunze de patrunjel taiate marunt. Prajim 5-8 minute, apoi ungem cu ulei o tava si o presaram cu pesmet. Adaugam jumatate din spaghete, adaugam ficatul de pui, decoram cu rondele de ardei si rosii. Acoperim cu restul spaghetelor si le stropim cu amestecul obtinut din smantana si cascavalul razuit. Punem la cuptor la 190 de grade si prajim pana devin aurii. Servim taiat in patratele.
Alte retete mancare
recomandate
Tocanita vinete
Tocanita din carne
Tocanita ficat
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj