Spaghetele cu masline si capere sunt o cina rapida si delicioasa, preferata in special de cei mici.
Mod de preparare
Spaghetele se fierb in apa cu sare (conform instructiunilor de pe pachet) si se lasa intr-o strecuratoare sa se scurga.
Maslinele se taie in bucati mici, caperele si usturoiul se taie marunt.
Uleiul se pune intr-o tigaie la incins, in care se prajeste usturoiul apoi maslinele si caperele. Peste acestea se adauga spaghetele si se amesteca totul.
Se condimenteaza totul cu sare, piper si boia.
Spaghetele se servesc calde, cu parmezan ras pe deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii