Incingeti intr-o tigaie mare doua linguri de ulei si caliti usturoiul si ardeiul iute timp de 30 de secunde inainte de a adauga rosiile si maslinele.
Incingeti intr-o tigaie mare doua linguri de ulei si caliti usturoiul si ardeiul iute timp de 30 de secunde inainte de a adauga rosiile si maslinele. Amestecati totul si lasati ingredientele sa se mai prajeasca inca vreo 4 - 6 minute. Intre timp, fierbeti spaghetele in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente". Rosiile vor ingrosa un sos minunat, prin care vor pluti si niste bucati bune si proaspete. Amestecati totul bine si apoi adaugati pastele scurse. Asezonati dupa gust. Adaugati frunzele de rucola tocate, amestecati rapid si serviti imediat pastele intr-un castron mare.
Se servesc impreuna cu cu salata de verdeturi, putina paine si vin.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Supa de rosii
Ravioli cu ciuperci si sos de smantana
Am vazut reteta asta pe mai multe site-uri... iar eu am facut o selectie de condimente care noua ne plac si am urmat tehnica...
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimenteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj