Slanina taiata bucati mici se frige in ulei. Ouale batute se condimenteaza cu sare si piper, se amesteca cu cascaval ras, unt topit si la urma se adau
Slanina taiata bucati mici se frige in ulei. Ouale batute se condimenteaza cu sare si piper, se amesteca cu cascaval ras, unt topit si la urma se adauga frisca.
Spaghetele fierte si scurse se desarta in cratita cu slanina fripta si se amesteca repede cu compozitia de oua.
Alte retete culinare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Supa de rosii
Am preluat aceasta reteta de pe site-ul lui Radu Popovici. Minunata! Am adus cateva completari retetei asa ca va voi arata in...
Supa crema de rosiiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura