Se fierb cele 200g spaghete in apa cu sare, eventual o lingura ulei de gatit (sa nu se lipeasca intre ele). Separat intr-o tigaie se prajeste putin ba
Se fierb cele 200g spaghete in apa cu sare, eventual o lingura ulei de gatit (sa nu se lipeasca intre ele). Separat intr-o tigaie se prajeste putin baconul. Se bat bine cele doua oua cu putina sare, piper, peperoncino (se spune ca e mai gustos daca se folosesc numai galbenusurile, caz in care ar trebui 3, si nu 2). Spaghetele fierte, strecurate de apa, se pun peste baconul prajit, se adauga ouale, parmezanul, se amesteca usor, totul la foc mijlociu, 2 minute. Sunt delicioase si usor de preparat.
Se servesc imediat. Nu uitati de vinul alb spritat.
Avand niste carne de pui, piept si pulpe, fierte m-am gandit ca ar fi bune intr-o salata. Foarte buna a iesit.
Salata de pui cu branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura