Spaghete cu pesto de rucola

Se pune rucola, usturoiul si samburii de pin intr-un robot de bucatarie. Se agita adaugandu-se si uleiul treptat pe masura ce compozitia se proceseaza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr de rucola (spalata)
  • 1 catel de usturoi
  • 25 gr. samburi de pin
  • 4 linguri de ulei de masline extra - virgin
  • 25 gr. branza pecorico razuita
  • 400 gr spaghete

Mod de preparare

Se pune rucola, usturoiul si samburii de pin intr-un robot de bucatarie. Se agita adaugandu-se si uleiul treptat pe masura ce compozitia se proceseaza. Se adauga branza, condimentele si se asgita.

Se fierb spaghetele, apoi se storc. Se pastreaza 2 linguri din lichidul in care s-au fiert pastele.

Se pune impreuna pestoul , pastele si lichidul pastrat de la spaghete. Se amesteca in tigaie, la foc mic pana ce pestoul se intinde uniform.
Se adauga deasupra branza pecorino razuita.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...