Se pune rucola, usturoiul si samburii de pin intr-un robot de bucatarie. Se agita adaugandu-se si uleiul treptat pe masura ce compozitia se proceseaza
Se pune rucola, usturoiul si samburii de pin intr-un robot de bucatarie. Se agita adaugandu-se si uleiul treptat pe masura ce compozitia se proceseaza. Se adauga branza, condimentele si se asgita.
Se fierb spaghetele, apoi se storc. Se pastreaza 2 linguri din lichidul in care s-au fiert pastele.
Se pune impreuna pestoul , pastele si lichidul pastrat de la spaghete. Se amesteca in tigaie, la foc mic pana ce pestoul se intinde uniform.
Se adauga deasupra branza pecorino razuita.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa