Spaghete cu sos bolognez

Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins pentru cateva minute. Se adauga morcovul, telina, costita si se prajesc 5 minute pana ce legumele se inmo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei usturoi pisati
  • 1 morcov taiat bucatele
  • 1 tija telina verde tocata marunt
  • 50 gr feliute costita tocata marunt
  • 450 gr carne tocata vita
  • 150 ml vin rosu sau zeama de carne
  • 2 linguri pasta tomate
  • 395 gr rosii conserva

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins pentru cateva minute. Se adauga morcovul, telina, costita si se prajesc 5 minute pana ce legumele se inmoaie. Se adauga carnea tocata si se prajeste pana se rumeneste. Se toarna vinul, pasta de tomate si rosiile. Se pune totul la fiert si dupa primul clocot se amesteca si se fierbe la foc mic timp de 1 ora si 45 minute.


Mancarea se serveste fierbinte.

Alte retete:

Ciuperci la cuptor Ravioli cu ciuperci si sos de smantana Spaghete carbonara

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza, leurda si dovlecei

Tarta cu branza, leurda si dovlecei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca