Spaghete cu tocanita de ciuperci si vinete

Pastele se fierb in apa sarata, se strecoara si se scurg bine. Se prepara tocanita: ceapa marunt taiata se caleste in ulei de masline pana devine stic

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata mare
  • 200 g ciuperci
  • 1ceapa
  • sare
  • piper
  • lamaita
  • ulei de masline
  • 1 pachet spaghete
  • cascaval ras

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa sarata, se strecoara si se scurg bine. Se prepara tocanita: ceapa marunt taiata se caleste in ulei de masline pana devine sticloasa.

Se adauga ciupercile taiate felii subtiri. Se prajesc pana devin maronii, se adauga vanata taiata cubulete, se potriveste gustul cu sare, piper, lamaita. Se calesc 10 – 15 minute, la foc mic.

Cand este gata, tocanita se asaza peste pastele servite deja in farfurii, se presara cu cascaval ras.
Alte retete

Spaghete gratinate

Spaghete carbonara

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...