Spaghete cu usturoi, ardei iute si patrunjel

In timp ce spaghetele se fierb „al dente" in apa clocotita cu sare, tocati marunt usturoiul, ardeii si patrunjelul. Prajiti apoi usturoiul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr spaghete uscate
  • 1 catel mare de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 - 2 ardei iuti
  • rosii
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

In timp ce spaghetele se fierb „al dente" in apa clocotita cu sare, tocati marunt usturoiul, ardeii si patrunjelul. Prajiti apoi usturoiul in cateva linguri de ulei, pana acesta se inmoaie. Adaugati ardeii iuti si patrunjelul iar apoi pastele. Amestecati bine, asezonati si serviti.


Pofta buna!

Alte retete:

Placinta de dovleac

Conopida la cuptor

Cartofi la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...