Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Usturoiul si patrunjelul se toaca marunt, ardeiul se feliaza iar parmezanul se rade. Intr-o togaie se pu
Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Usturoiul si patrunjelul se toaca marunt, ardeiul se feliaza iar parmezanul se rade. Intr-o togaie se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul, ardeiul iute, sarea si piperul, se calesc putin cat sa se aromeze uleiul si se pun spaghetele fierte si scurse. Cand sunt aproape gata si s-au imbracat in ulei, se pune patrunjelul tocat.
Se serveste cu parmezan ras deasupra.
Alte retete:
Curcan umplut
Cozonac moldovenesc
Placinta de dovleac
Clatite, cu dragoste pregatite. Mie îmi plac clătitele, fie că sunt cu umplutură dulce ori sărată. Nu uitaţi...
Clatite cu sunca si ciuperciPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura