Spaghete italiene

Luam o cratita si punem apa cam jumatate, adaugam sare si lasam sa clocoteasca. Punem spaghetele italienesti sa fiarba.Cand sunt gata le scurgem si le

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • porc
  • vita sau pui
  • 1 pachet spaghete italienesti
  • 200 g cascaval
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1 capatana de usturoi
  • delikat
  • ulei

Mod de preparare

Luam o cratita si punem apa cam jumatate, adaugam sare si lasam sa clocoteasca. Punem spaghetele italienesti sa fiarba.Cand sunt gata le scurgem si le punem intr-un bol, acoperit cu un capac.

Curatam, spalam si taiem rondele, ceapa ardeii si usturoiul. Luam o tigaie, punem carnea tocata si ulei si calim, apoi punem legumele si putin delikat. Dupa ce se calesc, dam la o parte.


Punem spaghetele pe farfurie, radem cascaval peste ele, punem si carnea cu legume si radem cascaval deasupra. Sursa acestei retete este retete-de-mancaruri.blogspot.com

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...