Spaghete milaneze

Se pun spaghetele in apa cu sare si se fierb o jumatate de ora. Se spala cu apa rece, se scurg si se pun intr-un vas emailat impreuna cu jumatate din

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g spaghete
  • 1/2 kg rosii
  • sare
  • 100 g unt
  • 1 lingura de zahar
  • 100 g costita afumata sau jambon slab

Mod de preparare

Se pun spaghetele in apa cu sare si se fierb o jumatate de ora.

Se spala cu apa rece, se scurg si se pun intr-un vas emailat impreuna cu jumatate din cantitatea de unt, apoi se amesteca, dupa ce untul s-a topit, cu sosul de rosii obtinut din 1/2 kg rosii, indulcit usor si amestecat cu felii subtiri de costita sau jambon calite in unt.

Cratita se tine pe foc mic pana cand scade sosul. Se servesc cu cascaval ras deasupra.
Pofta buna!

Alte retete recomandate

Tocanita cu ciuperci

Tocanita de vara

Zacusca de peste cu arpagic

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa