Spaghete milaneze cu pui

Spaghetele milaneze cu pui se prepara foarte usor si sunt delicioase. Aveti astfel un sos pentru paste ce va scoate din incurcatura la o masa rapida.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Spaghete milaneze cu pui

Ingrediente

  • 500 g carne de pui bucati (piept)
  • 300 g spaghete
  • 1 lingurita menta
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita secretul gustului
  • 1 varf lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 200 g bulion
  • 1 pumn patrunjel
  • 2 buc. ardei
  • 1 buc. rosie
  • 1 ceapa mare
  • 200 g ulei de masline

Mod de preparare

Canea de pui se taie fasii mai mici si se fierbe. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet in apa cu sare. Cand sunt gata se clatesc in apa rece. Intre timp se caleste ceapa tocata marunt in ulei de masline, se adauga ardeiul si rosia tocate marunt si se lasa sa se inmoaie. Se pune si carnea de pui si se prajeste usor. Cand acestea sunt aproape gata, se adauga sare, piper, restul condimentelor si bulionul si se lasa sa fiarba pana mai scade sosul.
Spaghetele se incalzesc, se pune deasupra amestecul de carne si sos, se amesteca usor si se serveste.


Spaghetele milaneze cu pui se servesc calde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...