Spaghetele cu sos de rosii si masline (spaghetti alla puttanesca) sunt o reteta delicioasa de paste italiene. La prepararea retetei puteti folosi orice fel de paste doriti.
Tocati marunt pulpa de rosii. caliti in ulei incins usturoiul si ardeiul iute pentru 1 minut, dupa care adaugati rosiile si ceapa. Dati focul la mic si lasati sa fiarba incet, pana cand rosiile se inmoaie. Se poate completa cu apa daca e nevoie.
Puneti in tigaie si maslinele, sardelele, caperele, patrunjelul verde si busuiocul si fierbeti incet, pentru 3 minute.
Fierbeti pastele dupa indicatiile de pe ambalaj, scurgeti-le de apa si rasturnati-le in cratita. Turnati peste ele sosul si amestecati bine, la foc mic.
Spaghetti alla puttanesca (spaghetele cu sos) se servesc calde cu parmezan ras deasupra.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa